Det finns många sajter som utger sig för att sälja äkta Louis Vuitton och som dessutom förefaller vara seriösa. Detta är tyvärr dock normalt sett inte fallet då det enda stället online där du kan köpa nya äkta Louis Vuitton produkter är http://www.louisvuitton.com och de skickar inte till Sverige.

Vill du vara säker på att det är en äkta Louis Vuitton väska kan du exempelvis kika HÄR

Louis Vuitton Trunk Antique Monogram Canvas Vuitton Love

Hur vet du då att sajten du hittat säljer falska Louis Vuitton väskor? Det finns några enkla råd:

* Väskan är ny – Det är som tidigare bara nämnts på Louis Vuittons egna hemsida du kan köpa nya Louis Vuitton väskor

* Väskan är kraftigt rabatterad – Det är aldrig rea på Louis Vuitton. Aldrig. Verkar det för bra för att vara sant är det i 9 fall av 10 av det enkla skälet att det inte är sant. Väskan är falsk och då är det naturligtvis lättare att ge 70% rabatt.

* De hävdar att de är en outlet – Det finns ingen outlet för Louis Vuitton. Gucci, Prada och så vidare har outlets där du kan köpa tidigare kollektioner och andrasortering till lägre priser men det har Louis Vuitton aldrig haft och kommer med största sannolikhet aldrig ha.

* De har webbadresser som är snarlika http://www.louisvuitton.com – Skälet är att de ska synas högt upp i sökresultaten på Google och andra sökmotorer när du söker på Louis Vuitton samt se trovärdiga ut. Det var ju så du hittade dit?

* Språket är bristfälligt – Sidorna är oftast översatta i Google Translate eller motsvarande så det inte är svenska som står bakom dem.

* Du sökte på ”köpa Louis Vuitton väska billigt” eller liknande – Louis Vuitton är inte billigt och du kommer inte hitta låga priser på Louis Vuitton om det inte är falska varor. En tumregel är att om priset på en begagnad väska är mer än 50% lägre än nypris kan det vara värt att fundera en extra gång.

Här kommer en lista på sajter att se upp med. Listan är på intet sätt uttömmande och kommer uppdateras kontinuerligt. Webbadressen är skrivna utan länk för att inte gynna dessa sajter i onödan.

* handvaskaonline.se

* vuittonoutletsverige.com

* louisvuittonsverige1985.com

* louisvuittonofficial.com

* väskorköpa.com

* louisvuittonsverige1985.com

* dramashare.net

* hsbnet.se

Av utseendet att döma stå samma personer bakom flera av dessa sajter.

Är du intresserad av vintage Louis Vuitton väskor och vill vara säker på att den är äkta kan du exempelvis kika HÄR