Etiketter

, , , ,

Bukowskis Market har denna vecka en auktion på en Louis Vuitton Noé från min egna samling. Väskan är en av de mest populära Louis Vuitton väskorna och en riktig klassiker. Väskan skapades ursprungligen på uppdrag av en Champagnetillverkare för att kunna bära med sig 5 flaskor Champagne men har naturligtvis en mängd andra användningsområden om du inte är i behov av att bära med dig Champagne varje dag.

Image

Detta exemplar av Louis Vuitton Noé är i mycket snyggt vintageskick där skinnet fått den eftersträvansvärda honungsfärgen och själva väskan är tillverkad i Louis Vuittons mest välkända material, Monogram Canvas.

Auktionen på denna Louis Vuitton Noé avslutas 20 februari klockan 17.00 och budgivningen sker online på Bukowskis Markets hemsida.

Du hittar auktionen här!