Etiketter

, , , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

Som vi skrev tidigare ligger det en Louis Vuitton Petit Bucket uppe på auktion på Bukowskis Market men nu har det även kommit upp en auktion för Petit Buckets storebror eller storasyster, om man så vill, Louis Vuitton Bucket. Nypriset på denna väska när den senast såldes på Louis Vuitton i Stockholm var 8 300 kronor men utrop på denna Bucket är 4 000 kronor.
Image

Även denna Bucket är i Louis Vuittons mest klassiska mönster Monogram Canvas och lädret på denna vintage Louis Vuitton Bucket har fått en fantastisk Cognacsliknande färg. Värt att nämna är att modellen Bucket i denna storlek inte längre finns i Louis Vuittons sortiment varför det här kan vara en intressant väska för dig som vill ha en litet mer ovanlig men ändå klassisk Louis Vuitton väska.

Image

Denna Louis Vuitton Bucket har reglerbara axelremmar är invändigt fodrad i beige konstläder, har två fack varav ett av facken har en dragkedja samt en kedja i mässing med hake.

Image

Auktionen på denna vintage Louis Vuitton Bucket i Monogram Canvas pågår till den 3 april 11.26 och du hittar auktionen HÄR