Etiketter

, , , , , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

Louis Vuitton Bucket är en modell som hängt med i många år och som funnits i två storlekar: Petit Bucket och Grand Bucket. Louis Vuitton Bucket har dock till mångas stora besvikelse sedan 2010 enligt uppgift utgått ur Louis Vuitton butikens sortiment.

Image

Du har dock nu möjlighet att vara med och buda på en Louis Vuitton Petit Bucket i mycket fint skick och med tillhörande sminkväska fastsatt i en kedja på insidan. Väskan är i Louis Vuittons mest populära material Monogram Canvas där skinnet fått en snygg honungsfärgad nyans.

Image

Auktionen äger rum på Auktionsverkets onlineauktion Magasin5. Utrop på denna väska är 3 000 och auktionen pågår till den 26 juni 2014 klockan 18:40. Du hittar auktionen HÄR.