Etiketter

, , , , , ,

En boxningssäck är kanske inte det första man tänker på när man tänker på Louis Vuitton men i samband med firandet av Louis Vuittons 160-års jubileum har välkände modeskaparen Karl Lagerfeld tagit fram en boxningssäck i Louis Vuittons klassiska Monogram Canvas.

Louis Vuitton Karl Lagerfeld Monogram Canvas Punching Bag 3

Karl Lagerfeld är en av sex kreatörer som varit med och bidragit med verk för att fira monogrammet. De andra fem är Rei Kawakubo, Christian Louboutin, Cindy Sherman, Frank Gehry och Apples nyligen anlitade designer Marc Newson.

Louis Vuitton Karl Lagerfeld Monogram Canvas Punching Bag 1

Boxningssäcken från Louis Vuitton kommer i en trunk medan en separat resväska, även den i monogram, innehåller boxhandskar och en matta. Trunken har avtagbara hyllor och ett inre som gör att den kan användas som resegarderob.

Louis Vuitton Karl Lagerfeld Monogram Canvas Punching Bag 4

Boxningssäcken med tillbehör tillverkas i en extremt limiterad upplaga av 25 och kommer kosta 175 000 USD, vilket i dagens penningvärde motsvarar cirka 1,3 miljoner SEK.

Louis Vuitton Karl Lagerfeld Monogram Canvas Punching Bag 2