Etiketter

, , , , , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

Louis Vuitton Sirius är en av de verkliga klassikerna bland Louis Vuitton väskor. Louis Vuitton Sirius är en mjuk resväska som finns  tillgängliga i storlekar från 45 upp till 70 där 45 resp 70 står för antal centimeter i bredd.

Image

Denna auktion är för den minsta av Louis Vuitton Sirius nämligen Sirius 45 i Louis Vuittons mest klassiska mönster, Monogram Canvas.

Image

Denna storlek kan med fördel tas med som handbagage på flyget och fungerar utmärkt som en övernattningsväska eller ”overnight bag”och är enligt oss ofta ett bättre alternativ än den väsentligt mer populära Louis Vuitton Keepall då det är lättare att hålla ordning i en Louis Vuitton Sirius. Nypris på denna Louis Vuitton väska är 11 200 kronor och utropet på denna auktion är 6 000 kronor.

Image

Ytterligare en aspekt är att det kan vara roligt att sticka ut litet och inte välja samma weekendväska som alla andra men det är förstås en smaksak.

ImageAuktionen äger rum på Bukowskis Market och avslutas den 29 mar klockan 13:48. Du kan hitta fler bilder och läsa mer här