Etiketter

, , , , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

En av de mest välkända väskorna Louis Vuitton har i sitt sortiment är den populära och användbara weekendväskan ”Keepall” där du precis som namnet antyder för plats med det mesta. Louis Vuitton Keepall finns i 4 storlekar från den minsta Keepall 45 till den största Keepall 60.

Image

På Kaplans Auktioner kan du nu buda på en Louis Vuitton Keepall 55 som är den största modell du får ta med som handbagage på de flesta flygbolag. Denna Keepall 55 är i Louis Vuittons mest klassiska utföranden Monogram Canvas och har fått en fin patina på skinndetaljerna.

Utropet på denna Louis Vuitton Keepall 55 är 2 700 kronor och auktionen äger rum på Kaplans Auktioner den 15 maj 13.00 på Biblioteksgatan 5 och du hittar auktionen HÄR