Etiketter

, , , , , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

Efter att ha blivit tillfrågad av en Champagneproducent om att ta fram en hållbar, snygg väska där man kunde transportera fem flaskor Champagne utvecklade  GastonLouis Vuitton den klassiska Noé designen som har kommit att bli en klassiker bland Louis Vuitton väskor. Detta var 1932 och sedan dess har en rad olika versioner av den ikoniska väskan skapats där en av de mer populära är en Noé tillverkad i så kallat Epi läder och som finns att tillgå i en rad färger. Nypriset på Louis Vuitton Noé i Epi läder är 10 400 kronor för den mindre, som heter Louis Vuitton Noé BB, samt 13 300 kronor för den större, som enbart heter Louis Vuitton Noé.

Louis Vuitton Noé Epi Leather Bukowskis 1

Bland de mer framträdande egenskaperna hos Louis Vuitton Noé i Epi läder kan nämnas en justerbar axelrem, förstärkt bas så väskan kan stå upprätt, en innerficka och ett foder av kalv och microfiber.

Louis Vuitton Noé Epi Leather Bukowskis 2

Just detta vintage exemplar som är ute på auktion på Bukowskis Market är i blått Epi läder. Auktionen har ett utrop på 4 000 och auktionen pågår till den 15 augusti 15:12.

Louis Vuitton Noé Epi Leather Bukowskis 3

Du hittar auktionen HÄR