Etiketter

, , , , , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

Vi har tidigare skrivit om Louis Vuitton Cabas och hur den av många ses som en föregångare till den otroligt populära Louis Vuitton Neverfull. Det faktum att Louis Louis Vuitton Neverfull är så populär har dock gjort att många har blivit sugna på ett alternativ till Neverfull för att undvika att ha samma väska som alla andra.

Louis Vuitton Cabas Alto Monogram Canvas Vuitton Love 1

Louis Vuitton Cabas har slutat tillverkas sedan 2012 men när den tillverkades fanns den i tre storlekar: Cabas Piano, som är den minsta, Cabas Mezzo, som är den mellersta, och Cabas Alto som är den största av dem. De minsta storlekarna Cabas Piano och Cabas Mezzo har dragkedja för att kunna stänga den medan den största Cabas Alto är helt öppen precis som Louis Vuitton Neverfull

Louis Vuitton Cabas Alto Monogram Canvas Vuitton Love 2

Louis Vuitton Cabas Stockholms Auktionsverk har just nu en auktion på den största modellen av Louis Vuitton Cabas nämligen Louis Vuitton Cabas Alto. Väskan har ett visst slitage men insidan ser i princip ny ut. Nypris på denna Louis Vuitton väska var 9 400 kronor det sista året den producerades. Utrop på denna auktion är 2 000 kronor.

Auktionen pågår till den 24 september 2014 klockan 15:16 och du hittar den HÄR