Etiketter

, , , , , ,

En av Louis Vuittons allra mest mest populära och efterfrågade väskor är deras modell Neverfull, vilket inte är konstigt med tanke på hur användbar väskan är. Louis Vuitton Neverfull introducerades 2007 och är enligt Louis Vuitton själva en naturlig fortsättning på deras tidigare klassiker Louis Vuitton Keepall och Louis Vuitton Speedy. Louis Vuitton Neverfull finns i storlekarna PM, MM och GM där de mest populära storlekarna är MM och GM.

Image

Förkortningarna är generella för Louis Vuitton och PM står för Petit Model, det vill säga liten, MM betyder Moyden Model det vill säga medium storlek och GM innebär Grande Model, vilket följaktligen betyder stor storlek.

Louis Vuitton Neverfull finns tillgänglig i flera olika material där de vanligaste modellerna av Neverfull är de i Louis Vuittons klassiska Monogram Canvas och de i Damier. Louis Vuitton Neverfull Damier finns i två olika varianter: Louis Vuitton Neverfull Damier samt den nyare och väldigt populära Louis Vuitton Neverful Damier Ebene.

Image

Det har även släppts ett antal specialmodeller i begränsad upplaga där du kan se en av de mer eftertraktade ovan: Louis Vuitton Neverfull St Tropez.

Image

Ytterligare en special variant av Louis Vuitton Neverfull är den fantasifulla Louis Vuitton Neverfull Yayoi Kusama du kan se ovan och som är designad av den japanska bildkonstnären och författaren Yayoi Kusama, född 22 mars 1929 i Matsumoto, Japan

Priset på Louis Vuitton Neverfull i de vanligare varianterna ligger förhållandevist lågt för att vara Louis Vuitton:

Pris Louis Vuitton Neverfull:

Louis Vuitton Neverfull PM: 5 700 kronor

Louis Vuitton Neverfull MM: 6 000 kronor

Louis Vuitton Neverfull GM: 6 300 kronor

Priserna gäller Louis Vuitton Stockholm och Monogram Canvas men priserna är i princip desamma för Louis Vuitton Neverfull i Damier och Louis Vuitton Neverfull i Damier Ebene.