Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

Louis Vuitton Cabas kan ses som en föregångare till den idag så populära Louis Vuitton väskan Neverfull. Louis Vuitton Neverfull började tillverkas 2007 medan Louis Vuitton Cabas slutade tillverkas 2012 men har kommit att bli ett väldigt populärt alternativ till Louis Vuitton Neverfull då denna enligt många har kommit att bli FÖR populär och kan ses på var och varannan axel.

Louis Vuitton Cabas Mezzo Monogram Canvas Bukowskis Market 1

Louis Vuitton Cabas tillverkades i tre storlekar: Cabas Piano, som är den minsta, Cabas Mezzo, som är den mellersta, och Cabas Alto som är den största av dem. De två mindre storlekarna Cabas Piano och Cabas Mezzo har en dragkedja för att kunna stänga den medan den största Cabas Alto är helt öppen precis som en Neverfull.

Louis Vuitton Cabas Mezzo Monogram Canvas Bukowskis Market 2

Bukowskis auktionerar just nu ut en Louis Vuitton Cabas i Monogram Canvas i den mellersta storleken Mezzo. Denna Louis Vuitton Mezzo är i riktigt snyggt vintage skick med mycket fin färg på skinndetaljerna och ser i princip oanvänd ut på insidan.

Louis Vuitton Cabas Mezzo Monogram Canvas Bukowskis Market 3

Louis Vuitton Cabas Mezzo kostade 2012 när den utgick 10 900 kronor men har nu ett utrop på 4 000 kronor. Auktionen pågår till den 26 augusti 14:42 och du hittar den HÄR