Etiketter

, , , , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

Louis Vuittons weekendväska Keepall anses av många vara den ultimata weekendväskan i lyxsegmentet. Louis Vuitton Keepall finns i fyra storlekar: 45, 50, 55 och 60 där Keepall 55 är den största du får ta med som handbagage på reguljärflyg.

Louis Vuitton Keepall 55 Monogram Canvas Bukowskis 2

Louis Vuitton Keepall finns att köpa i en rad olika material så som Monogram Empreinte läder, Epi läder, Nomade läder, Utah läder, Damier Azur Canvas, Damier Ebene Canvas, Damier Cobalt Canvas, Damier Hraphite Canvas, Damier Infini och Monogram Macassar Canvas. Vanligast och mest populär är dock fortfarande Louis Vuitton Keepall i den välkända Monogram Canvas.

Louis Vuitton Keepall 55 Monogram Canvas Bukowskis 1

Det är också denna variant som nu auktioneras ut på Bukowskis Market. Denna Keepall är i snyggt vintage skick med fin färg på läderdetaljerna men saknar en nit. Detta går dock enkelt att laga på Louis Vuitton-butiken i Stockholm.

Auktionen har ett utrop på 4 000 kronor och pågår till den 15 augusti 15:15. Du hittar auktionen HÄR