Etiketter

, , , , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

En av våra absoluta favoriter bland Louis Vuitton väskor är den stilrena och enkla Louis Vuitton Sac Plat. En av de verkliga klassikerna bland Louis Vuitton väskor som har hängt med i många år då den lanserades redan 1968. Som namnet antyder är det kort och gott en platt väska eller påse.

Louis Vuitton Sac Plat Monogram Canvas Bukowskis 1

Som vi har skrivit om tidigare designades Sac Plat med syftet att du som resenär packade ned denna väska för att ha som shoppingväska när du kommer fram till din destination. Vi har dock använt våra Louis Vuitton Sac Plat till allt från dataväska till strandväska och den fungerar hur fint som helst för dessa ändamål.

Louis Vuitton Sac Plat Monogram Canvas Bukowskis 2

Bukowskis Market auktionerar nu ut en Louis Vuitton Sac Plat i det klassiska Monogram Canvas och medan nypris i skrivande stund är 9 050 kronor är utrop på denna vintage Sac Plat endast 2 000 kronor!

Louis Vuitton Sac Plat Monogram Canvas Bukowskis 3

Auktionen pågår till den 26 augusti 2014 klockan 12:55 och du hittar den HÄR