Etiketter

, , , , ,

Louis Vuitton Sac Plat är en av de äldre modellerna av Louis Vuitton väskor som fortfarande tillverkas. Sac Plat är, som namnet antyder, en platt (”plat”) väska eller påse (”sac”) och lanserades ursprungligen redan 1968. Denna väska designades för att enkelt kunna tas med inuti bagaget för att sedan användas som handväska eller shoppingväska när destinationen var nådd.

Image

Detta är enligt oss en av de i särklass mest användbara Louis Vuitton väskorna men detta till trots tillhör den inte en av de vanligare. Vi, och flera med oss, betraktar denna Louis Vuitton väska som en väska som passar både män och kvinnor, även om den är vanligare hos kvinnor.

Image

Louis Vuitton Sac Plat har genom åren tillverkats i en rad olika utföranden där Monogram Canvas tillsammans med Damier är de vanligaste. Sac Plat har dock också tillverkats i Epi läder i olika färger, och en mängd  andra mer eller mindre obskyra material och färger.

Image

Det som gör Louis Vuitton Sac Plat till en så användbar och populär väska är att den trots sin slimmade design rymmer det mesta du kan tänkas vilja ha med dig. Måtten på Sac Plat är (bredd x höjd x djup) 36, 3 x 36,3 x 8,9 cm vilket gör att du enkelt får plats med exempelvis en MacBook, ett anteckningsblock, några tidningar eller liknande.

Image

Louis Vuitton Sac Plat är även försedd med ett antal innerfickor för förvaring av mindre föremål så som plånbok, busskort, pennor och så vidare.