Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Louis Vuitton är som bekant främst kända för sina researtiklar så som resväskor, koffertar, weekend-väskor med mera och det faller sig därför ganska naturligt att Louis Vuitton även kan förse sina kunder med Louis Vuitton necessärer och toalettväskor.

Louis Vuitton har ett otroligt brett utbud av necessärer vilket gör att det med största sannolikhet finns en Louis Vuitton necessär som passar just dina behov. Nedan finner du en summering av Louis Vuittons utbud av necessärer och toalettväskor. Samtliga priser gäller för Monogram Canvas om inget annat anges.

Den enklaste modellen av Louis Vuitton necessär som finns att köpa är Louis Vuitton Toiletry Pouch. Denna finns i tre storlekar:

Louis Vuitton Toiletry necessar Monogram Canvas Vuitton Love

  • Louis Vuitton Toiletry Pouch 15 necessär. Pris: 1 950 kronor
  • Louis Vuitton Toiletry Pouch 19 necessär. Pris: 2 200 kronor
  • Louis Vuitton Toiletry Pouch 26 necessär. Pris: 2 500 kronor

Nästa steg i Louis Vuitton necessärer är Louis Vuitton Toiletry Bag 25

Louis Vuitton Toiletry Bag necessar Monogram Canvas Vuitton Love

  • Louis Vuitton Toiletry Bag 25 necessär. Pris: 3 850 kronor

Louis Vuitton Toiletry Bag necessär finns tillgänglig i Monogram canvas, Damier Azur canvas och Damier Ebène canvas

Går du upp ytterligare en nivå i det stora utbudet av Louis Vuitton necessärer hittar du den större modellen Louis Vuitton King Size Toiletry Bag som, som namnet antyder, är en större modell för dig som har fler saker du vill ta med dig i din toalettväska när du reser.

Louis Vuitton King Size Toiletry Bag necessar Monogram Canvas Vuitton Love

  • Louis Vuitton King Size Toiletry Bag necessär. Pris: 4 950 kronor

Louis Vuitton King Size Toiletry Bag necessär finns tillgänglig i Louis Vuitton Monogram canvas och Damier Ebène canvas

Är du ute efter en Louis Vuitton necessär i ett något smidigare format kanske Louis Vuitton Toiletry Pouch är något för dig? Louis Vuitton Toiletry Pouch finns emellertid bara tillgänglig i Damier Graphite canvas men du har svå storlekar att välja på: PM och GM.

Louis Vuitton Toiletry Pouch necessar Damier Graphite Canvas Vuitton Love

  • Louis Vuitton Toiletry Pouch PM necessär. Pris: 3 550 kronor
  • Louis Vuitton Toiletry Pouch GM necessär. Pris: 4 550 kronor

En litet annorlunda modell av Louis Vuitton necessärer är Louis Vuitton Hanging Toiletry Kit. Denna är, som namnet antyder, en necessär du hänger upp på hotellrummet när du kommit fram till din destination. Louis Vuitton Hanging Toiletry Kit finns bara tillgänglig i Damier Graphite canvas.

Louis Vuitton Hanging Toiletry Kit necessar Damier Graphite Canvas 1

  • Louis Vuitton Hanging Toiletry Kit necessär. Pris: 5 150 kronor

Louis Vuitton Hanging Toiletry Kit necessar Damier Graphite Canvas 2

Om pris inte är något du behöver oroa dig för och du vill ha det bästa Louis Vuitton har att erbjuda i termer av necessärer så är troligtvis Louis Vuitton Toiletry Case något för dig. I samma stil som Louis Vuittons koffertar och hårda resväskor är denna necessär och sminkväska utformad för att passa dig som har stora krav på ditt bagage när du reser. Ett prefekt komplement till dina Alzer, Bisten eller Cotteville!

Louis Vuitton Toiletry Case necessar Monogram Canvas Vuitton Love

  • Louis Vuitton Toiletry Case necessär: 33 000 kronor