Etiketter

, , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

Som ett av världens mest kända lyxvarumärken är Louis Vuitton naturligtvis rädda om sin stora skara trogna och återkommande kunder och vill därför visa sin uppskattning på olika sätt. Ett av de mest konkreta sätten är att Louis Vuitton varje år delar ut limiterade så kallade VIP-gåvor till sin allra bästa kunder.

Louis Vuitton miniatyr koffert trunk VIP gåva Vuitton Love

Louis Vuitton miniatyr koffert trunk VIP gåva Vuitton Love

Dessa gåvor varierar från år till år men gemensamt för dem är att de inte går att köpa i butik varför de tenderar att bli mycket eftertraktade bland oss vanliga dödliga som inte tillhör den skara utvalda kunder som får dessa i present.

Louis Vuitton miniatyr koffert trunk VIP gåva Vuitton Love

Louis Vuitton miniatyr koffert trunk VIP gåva Vuitton Love

De absolut finaste VIP-gåvorna från Louis Vuitton vi har sett är dessa koffertar, eller trunks, i miniatyr. De är otroligt välarbetade in i minsta detalj och har dessutom ett användningsområde (till skillnad från de flesta andra gåvorna) som smyckeskrin. Dessa gavs som gåvor av Louis Vuitton 2012 och har blivit enormt eftertraktade.

Louis Vuitton miniatyr koffert trunk VIP gåva Vuitton Love

Louis Vuitton miniatyr koffert trunk VIP gåva Vuitton Love

Vi auktionerar nu ut två av dessa gåvor på Bukowskis. En till honom och en till henne. Förlagan till ”hans” koffert är en Louis Vuitton trunk som heter ”Special Trunk for Men 1899” och ”hennes” koffert en Louis Vuitton trunk i Damier vid namn ”Ladies’ Hats Trunk 1895”.

Louis Vuitton miniatyr koffert trunk VIP gåva Vuitton Love

Storleken på dessa Louis Vuitton trunks är skala 1/7 det vill säga en sjundedel av storleken på den ursprungliga Louis Vuitton trunken.

Louis Vuitton miniatyr koffert trunk VIP gåva Vuitton Love

Auktionen pågår till den 12 november 2015 och du hittar dem HÄR och HÄR.