Etiketter

, , , , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

Aktionsverket auktionerar via Magasin 5 denna vecka ut en Louis Vuitton Alma som kommer från min egen samling. Louis Vuitton Alma är en av de mest klassiska och uppskattade väskorna i Louis Vuittons sortiment av väskor sedan den introducerades på marknaden på 1930-talet.

Image

Louis Vuitton Alma finns idag i en rad utföranden men just denna väska är i Louis Vuittons mest ikoniska mönster: Monogram Canvas. Väskan är i bra vintage skick men med en del mindre bruksslitage, mest synligt på läderdelarna.

Image

Nypris på denna Louis Vuitton väska är 8 600 kronor men den auktioneras ut med ett utrop på endast 3 000 kronor.

Auktionen på denna vintage Louis Vuitton Alma pågår till den 26 februari klockan 21:18 och du hittar auktionen HÄR