Etiketter

, , , , , ,

I ett tidigare inlägg berättade vi om ett antal sajter man ska se upp med när man vill köpa en äkta Louis Vuitton väska online. Denna gång vill vi därför tipsa om den sida som heter The Brown Paper Bag som enbart arbetar med garanterat äkta väskor från främst Louis Vuitton men också Hermès och Chanel. Deras inriktning är ”Timeless Parisian Luxury” det vill säga tidlös lyx från Paris. En väldigt trevlig inriktning om du frågar oss!

Image

Väskorna är vintage, det vill säga inte nya, men i väldigt bra skick. Utöver att The Brown Paper Bag har ett brett sortiment av handplockade väskor och accessoarer gör de även rent och fräschar upp alla varor så att du som kund ska få bästa möjliga upplevelsen av din vintage väska.

Just nu hittar du bland annat Louis Vuitton Noé väskor, Louis Vuitton Speedy och flera varianter av Louis Vuitton Keepall på The Brown Paper Bag och du hittar dem HÄR!