Etiketter

, , , , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

Louis Vuitton har en lång och spännande historia och har tillverkat väskor och koffertar sedan 1859. Under årens lopp har en del väskor kommit att bli riktiga klassiker bland Louis Vuitton väskor och den ikoniska Louis Vuitton väskan ”Noé” får sägas vara ett bra exempel på en sådan klassiker.

Louis Vuitton Noé Monogram Canvas 1

Ursprungligen skapad för att bära fem flaskor Champagne har den kommit att användas till så mycket annat och är en av Louis Vuittons mest omtyckta handväskor.

Louis Vuitton Noé Monogram Canvas 2

Just nu har du chansen att buda på en vintage Louis Vuitton Noé i Louis Vuittons mest välkända material Monogram Canvas. Väskan kostar i skrivande stund 8 650 kronor men utrop på denna snygga vintage Louis Vuitton Noé är bara 2 000 kronor. Auktionen pågår till den 10 september 2014 klockan 13:32 och du hittar den HÄR