Etiketter

, , , , , , , , , ,

Louis Vuitton Keepall är en av deras mest populära och välkända väskor. Den finns i en rad utföranden och storlekar och även i en modell med axelrem. Denna heter Keepall 50 Bandoulière och axelremmen till denna Louis Vuitton väska är avtagbar.

Louis Vuitton Keepall 50 Bandoulière Monogram Canvas Vuitton Love 1

Auktionsverket auktionerar just nu ut en Keepall Bandoulière i storleken 50, det vill säga den näst minsta av de storlekar på Keepall som Louis Vuitton tillverkar. Nypris på denna Keepall Bandoulière är 10 450 kronor (med axelrem) men på auktionen har den ett utrop på 4 000 kronor.

Louis Vuitton Keepall 50 Bandoulière Monogram Canvas Vuitton Love 2

Denna Keepall 50 Bandoulière som är i Monogram Canvas säljs utan axelrem men denna går att köpa till som reservdel hos Louis Vuitton.

Louis Vuitton Keepall 50 Bandoulière Monogram Canvas Vuitton Love 3

Auktionen pågår till den 6 december 2014 klockan 13.56 och du hittar den HÄR