Etiketter

, , , , , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

Louis Vuitton Keepall är troligen världens mest kända weekendväska alla kategorier och en av de modeller som Louis Vuitton säljer mest av. Tillgänglig i fyra storlekar från 45, 50 och 55 upp till den största som heter Keepall 60. Siffrorna visar hur många centimeter väskan är i längd och den mest populära är Keepall 55. Skälet till detta är enkelt: det är den största modell du får ta med på flyget som handbagage.

Louis Vuitton Keepall 55 Monogram Canvas Vuitton Love 1

Det är också en vintage Louis Vuitton Keepall 55 i det alltid så populära Monogram Canvas som nu ligger ute på auktion på Stockholms Auktionsverk denna vecka.

Louis Vuitton Keepall 55 Monogram Canvas Vuitton Love 2

Detta exemplar är i relativt gott vintage skick och har många resor kvar att ge! Nypris på denna väska är i dag 8 400 kronor i Louis Vuitton butiken i Stockholm. Utropet på denna auktion ligger emellertid på 4 000 kronor.

Louis Vuitton Keepall 55 Monogram Canvas Vuitton Love 3

Auktionen på denna Louis Vuitton Keepall 55 pågår fram till 6 december 2014 klockan 17.24 och du hittar den HÄR