Etiketter

, , , , , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

Bland Louis Vuittons klassiker återfinns många välkända väskor så som Keepall, Speedy, Sirius, Alma och sist men inte minst Noé. Louis Vuitton Noé skapades enligt historien ursprungligen för att bära fem flaskor Champagne och var en beställning hos Louis Vuitton från en mindre Champagne producent.

Louis Vuitton Noé Monogram Canvas Vuitton Love 1

Louis Vuitton Noé blev emellertid så populär även utanför Champagne-kretsar att Louis Vuitton började tillverka den som en del i sitt standardsortiment.

Louis Vuitton Noé Monogram Canvas Vuitton Love 2

Idag är den mer populär än någonsin och syns på var och varannan axel. Bukowskis auktionerar just nu ut en vintage Louis Vuitton Noé i Louis Vuittons mest klassiska och välkända mönster: Monogram Canvas.

Louis Vuitton Noé Monogram Canvas Vuitton Love 3

Denna Louis Vuitton Noé är i fint vintage skick där skinnet fått den eftersträvansvärda honungsliknande färgen. Nypris på en Louis Vuitton Noé är just nu 8 650 kronor medan utropet på denna auktion är 4 000 kronor.

Auktionen pågår fram till den 10 december 2014 klockan 10.52 och du hittar den HÄR