Etiketter

, , , , , , , , , ,

Vi har tidigare skrivit om Bukowskis Fashion & Diamonds som går av stapeln i helgen men även Stockholms Auktionsverket anordnar en auktion med liknande tema som de kort och gott kallar Fashion.

Image

Louis Vuitton Keepall 55 Bandoulière i Monogram Canvas

Fashion är en återkommande auktion på Stockholms Auktionsverk och äger rumt två gånger om året och på denna auktion kan du buda på kläder, smycken och accessoarer från de mest välkända modehusen runt om i världen.

Image

Louis Vuitton Keepall 60 i Monogram Canvas

Självfallet finns även vårt favoritmodehus Louis Vuitton representerat och du kan bland annat bjuda på två av Louis Vuittons mest klassiska väskor; Louis Vuitton Keepall, den ena är en Keepall 55 Bandoulière, det vill säga med axelrem och den andra en Keepall 60. Du kan även buda på av Louis Vuittons mest välkända handväskor, en Louis Vuitton Alma i Monogram Canvas.

Image

Visningen på Fashion pågår mellan 6-10 mars och själva auktionen äger rum den 11 mars klockan 13. Denna auktion sker dock online så du kan börja bjuda redan nu. Hela katalogen hittar du HÄR!

Vi vill även passa på att rekommendera den blogg som trevliga Beata af Donner, som ansvarar för Fashion på Stockholms Auktionsverk, skriver. Du hittar den HÄR!