Etiketter

, , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

Louis Vuitton Keepall är en av de allra mest populära väskorna i Louis Vuittons sortiment och Keepall 55 är den kanske mest omtyckta storleken. Keepall 55, där 55 betyder 55 centimeter i längd, är nämligen den största storleken du får ha med dig som handbagage på flyget hos de flesta flygbolag vilket gör den extra användbar vid resor.

Image

Just nu ligger en Louis Vuitton Keepall 55 uppe på auktion på Bukowskis Market med ett utrop på 4 000 kronor. Denna Keepall är av äldre modell vilket man ser bland annat på ”lädertaggen” på dragkedjan (se bilden nedan) samt att det inte står ”LV” på dragkedjan utan ”Eclair”. Mer om detta kan du läsa i vår guide till hur du identifierar en äkta Louis Vuitton väska som du hittar HÄR.

Image

Auktionen pågår fram till den 14 mars 13:53 och du hittar den HÄR