Etiketter

, , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

Louis Vuittons klassiska weekendväska Keepall behöver troligtvis ingen närmare introduktion. Skapad 1924 för att möta efterfrågan på mjukare resväskor blev den en omedelbar succé. En succé som hållit i sig i snart 100 år.

Vintage Louis Vuitton weekend väska Keepall Epi Vuitton Love

Den mest välkända av Louis Vuitton Keepall är tveklöst den i Monogram Canvas men som många av er säkert känner till har den under årens lopp tillverkats i en rad olika material där det första materialet faktiskt var en ganska ordinär bomullskanvas utan det nu så välkända monogrammet.

Vintage Louis Vuitton weekend väska Keepall Epi Vuitton Love

Ett av de mer diskreta utföranden av Louis Vuitton Keepall är Keepall i det ikoniska Epi-lädret. Ett utförande som numera dessvärre utgått ur sortimentet sedan ett antal år tillbaka. Detta är dock inget som påverkat populariteten hos just denna modell negativt utan snarare tvärt om!

Vintage Louis Vuitton weekend väska Keepall Epi Vuitton Love

Bukowskis auktionerar just nu ut en Louis Vuitton Keepall i grönt Epi som är både diskret i sitt material men samtidigt sticker ut med sin klara gröna färg.

Vintage Louis Vuitton weekend vaska Keepall Epi Vuitton Love 4

Auktionen på denna Louis Vuitton Keepall i grön Epi pågår till klockan 18.23 den 2 oktober 2015 och du hittar den HÄR.

Vintage Louis Vuitton weekend väska Keepall Epi Vuitton Love