Etiketter

, , , ,

Louis Vuitton Epi är namnet på ett av de många material Louis Vuitton använder till flera av sina mest populära modeller. Epi är ett skinn som är ganska lätt att känna igen på den typiska vågformade präglingen.

Louis Vuitton NoéEpi Orange Vuitton Love

Epi läder introducerades av Louis Vuitton 1985 och har sedan dess kommit och gått bland olika modeller. Louis Vuittons mest ikoniska weekendväska tillverkades fram till 2011 i Epi läder men an mycket väl komma tillbaka då bland annat Louis Vuitton Noé numera efter en tids uppehåll finns tillgänglig i en rad snygga färger.

Louis Vuitton Noe Epi Pink Vuitton Love

För den som vill ha en diskret väska som inte lika uppenbart är från Louis Vuitton som exempelvis väskor i Monogram Canvas kan Louis Vuittons väskor i Epi läder vara ett bra alternativ.

Louis Vuitton NoéEpi Black Vuitton Love

Priset på Louis Vuitton Noé i Epi är 13 300 kronor i Louis Vuitton butiken i Stockholm.