Etiketter

, , , , , , ,

Denna vara är såld. Du hittar andra Louis Vuitton väskor till salu HÄR

Louis Vuitton har ett produktsortiment som är minst sagt imponerande där modeller över åren kommer och går. Louis Vuitton har dock ett antal klassiker i sitt utbud som har följt med under många många år. Bland dessa Louis Vuitton klassiker kan nämnas den otroligt populära Louis Vuitton Keepall, Louis Vuitton Speedy, Louis Vuitton Alma men självfallet även Louis Vuitton Noé.

Louis Vuitton axelväska Noe Monogram Canvas Vuitton Love

Louis Vuitton Noé har hängt med sedan 1932, då den skapades på uppdrag av en Champagneproducent för att bära 5 flaskor Champagne, och har sedan dess älskats av generationer.

Louis Vuitton axelväska Noe Monogram Canvas Vuitton Love

Den mest populära av alla modeller av Louis Vuitton Noé är Louis Vuitton Noé i Monogram Canvas och som av en händelse auktionerar Bukowskis via Bukowskis Market ut ett otroligt fint exemplar de kommande dagarna. Detta exemplar av Louis Vuitton Noé är tveklöst bland det bästa vi sett där det i princip inte finns en tillstymmelse till slitage men där skinnet fått den fina honungsfärgen.

Louis Vuitton axelväska Noe Monogram Canvas Vuitton Love

Auktionen på denna vintage Louis Vuitton Noé i Monogram Canvas pågår till den 5 juli 2015 klockan 22.26 och du hittar den HÄR.

Louis Vuitton axelväska Noe Monogram Canvas Vuitton Love